Forum

Jeżeli masz pytanie do architekta związane z konkretnym projektem z naszej oferty, możesz zadać je w tym dziale forum. Studio Atrium będzie aktywnie odpowiadać na pytania i wspierać fachową wiedzą. Zanim zadasz pytanie, sprawdź na forum, czy ktoś nie zadał go przed Tobą.

Dodaj nowy wpis
  1. 50z 145
  • ?

Mam takie pytanie do architekta. W jakim celu jest balkon w lazience? Po kapieli wychodzi sie w majtach pokazywac sasiadom?

utworzył: Ron 14-04-2020 Diana III
  • Odpowiedz
  • Daxhcprefabrykowany

Witam, Jestem w trakcie budowy Pliszki III i stoję przed wyborem dachu. Interesuje mnie koszt więźby prefabrykowane, może ktoś z Was zdecydował się na gotowe elementy i chciałby podzielić się...

utworzył: Monika 30-03-2020 Pliszka III
  • Odpowiedz
  • bielicki.rafal@wp.pl

Po kilku poprawkach projekt ideał (odbicie lustrzane) Wprowadzone zmiany 1. Zwiększylismy kat dachu dzięki czemu na strychu można śmiało zrobić duże mieszkanie 2. Kotłownia z łazienką...

utworzył: Rafal 29-03-2020 Winston X
  • Odpowiedz
  • Ricardo sz

witam czy ktoś już postawił domek w wersji szkieletowej prosił bym o przesłanie paru zdjęć jak wygląda w realu bo zastanawiam się na budowa tego domu z góry dziękuję ( keram2000@wp.pl ) proszę o info.

utworzył: keram 29-03-2020 Ricardo Sz
  • Odpowiedz
  • Roberto

Witam czy jest możliwość dokonania zmian w projekcie - mianowicie zależy mi na bardziej otwartej przestrzeni kuchni, oraz wypuszczenie dachu tak aby uzyskać większe zadaszenie tarasu.

utworzył: Ula 25-03-2020 Roberto
  1. 50z 145
  • Wizualizacja
  • Rzut parteru
  • Rzut piętra
  • Rzut poddasza
Render

Twój koszyk

Nie masz nic w koszyku

Facebook

Pomoc

Lub wybierz parametry projektu i kliknij przycisk "Pokaż projekty" znajdujący się pod formularzem

• Powierzchnia użytkowa

m2
    • Powierzchnia zabudowy

m2
    • Powierzchnia całkowita

m2
    • Szerokość | długość działki

| m
    • Maks. szerokość elewacji frontowej

m
    • ilość pokoi na parterze:

(0) (0) (0) (0) (0)