Forum

Jeżeli masz pytanie do architekta związane z konkretnym projektem z naszej oferty, możesz zadać je w tym dziale forum. Studio Atrium będzie aktywnie odpowiadać na pytania i wspierać fachową wiedzą. Zanim zadasz pytanie, sprawdź na forum, czy ktoś nie zadał go przed Tobą.

Dodaj nowy wpis
  1. 49z 145
  • Dlaczego ten dom ma tak nieproporcjonalny dach ?

Układ pomieszczeń tego projektu bardzo funkcjonalny i udany . Natomiast elewacja nie ma nic wspólnego z dworkiem . Grafik który projektował elewację nie ma pojęcia o kanonach budownictwa...

utworzył: Jerzy 03-05-2020 Cichy Dworek
  • Odpowiedz
  • Kotłownia

Witam, czy jest możliwość zmniejszenia kotłowni po to aby zrobić większą łazienkę? I czy ta kotłownia musi być na paliwo stałe? Myślałam raczej o pompie ciepła?pozdrawiam

utworzył: Gosia 03-05-2020 Remik Max SZ
  • Odpowiedz
  • Dom Ricardo

Witam serdecznie Czy mogl by mi ktos rowniez wyslac zdjecia wybudowanego juz domu, jestem bardzo ciekawa jak wyglada na zywo. Email: morles2o@o2.pl Dziekuje slicznie

utworzył: Aneta 02-05-2020 Ricardo
  • Odpowiedz
  • Możliwosci zmian

Dzień dobry, mam dwa pytania dotyczące ewentualnych zmian w projekcie - czy byłaby możliwosc zmiany schodów na inny typ niż spiralne oraz czy udałoby sie przenieść kotłownie na tył domu - powiedzmy...

utworzył: Agata 01-05-2020 Ricardo Lift II
  • Kosztorys

Witam. Zwracam się z prośbą o podanie kosztorysu tego domu. Wszelkie informacje proszę przesłać na adres kasiazareba89@gmail.com. Pozdrawiam.

utworzył: Kasia 28-04-2020 Aurora Maxi II SZ
  • Kosztorys

Witam, czy mogłabym prosić szacunkowy kosztorys tego projektu do stanu surowego zamkniętego oraz deweloperskiego na maila kasper.kolsko@gmail.com

utworzył: Kasia 20-04-2020 Aurora Maxi II SZ
  • Odpowiedz
  1. 49z 145
  • Wizualizacja
  • Rzut parteru
  • Rzut piętra
  • Rzut poddasza
Render

Twój koszyk

Nie masz nic w koszyku

Facebook

Pomoc

Lub wybierz parametry projektu i kliknij przycisk "Pokaż projekty" znajdujący się pod formularzem

• Powierzchnia użytkowa

m2
    • Powierzchnia zabudowy

m2
    • Powierzchnia całkowita

m2
    • Szerokość | długość działki

| m
    • Maks. szerokość elewacji frontowej

m
    • ilość pokoi na parterze:

(0) (0) (0) (0) (0)