Pytania do projektu
Jeżeli masz pytanie do architekta związane z konkretnym projektem z naszej oferty, możesz zadać je w tym dziale forum. Studio Atrium będzie aktywnie odpowiadać na pytania i wspierać fachową wiedzą. Zanim zadasz pytanie, sprawdź na forum, czy ktoś nie zadał go przed Tobą.
Tematy
Ostatni wpis
witam wszystkich , po długich trudach związanych ze sprawami administracyjnymi (trzykrotne decyzje o zagospodarowaniu przestrzennym) pan tadeusz został w koncu postawiony i jest w stanie surowym ,...
grzegorz
06-05-2016
(16:21:38)
cześć szukam osób które budowały lub budują dom według projektu BUSIK
Dom stoi jak malowany, niestety wprowadzenie zmian w projekcie, pociąga za sobą komplikacje, jednak wszystko się udaje jak na razie... Dom przewidziany pod ogrzewanie gazem, droga sprawa,...
Jeśli coś miał bym podpowiedzieć chętnym stworzyć sobie takie gniazdko na dokończenie swojego życia na tym padole to z wielkim przekonaniem radził bym pobudować według tego PROJEKTU po małych...
dzień dobry . podoba mi się ten dom lecz jest mały problem- mam mieszkanie własnosciowe z własnoscią ziemi na której stoi dom w sopocie w centrum z miejscem do parkowania teren ogrodzony z...
sławek pokil
22-03-2012
(17:20:41)
HURRAA już mieszkamy, zaledwie rok od rozpoczęcia budowy w systemie gospodarczym. Po kilku zmianach w projekcie domek jak tamta lala. ha, ha, ha :-) (mój email: dobrakowski@go2.pl)
wiesław
24-09-2012
(19:50:36)
jaki jest szacunkowy koszt budowy tego domu do stanu mieszkalnego?
Studio Atrium
13-12-2011
(09:49:30)
Zakupiłem projekt domu KANON II lustrzane odbicie. Postanowiłem nieco zaadaptować go jeszcze do swoich potrzeb i tak np. zamiast fundamentu tradycyjnego będzie płyta fundamentowa, która będzie...
Michał
09-04-2015
(15:14:22)
Bardzo ladny projekt. idealnie pasowalby na moja dzialke ktora ma spadek w strone poludniowa. Jezeli ktos posiada zdiecja z jego realizacij prosze o kontakt. (mój email: lubie_muchy@wp.pl)
Daria
29-01-2013
(10:56:43)
Dzień dobry. Bardzo zainteresował mnie projekt domu Biała Dama, jednak mam pewne pytanie - czy istnieje możliwość takiej zmiany w projekcie, aby budynek został podpiwniczony (najlepiej na na...
studio atrium
02-12-2011
(16:27:51)
Rosnące ceny energi powodują, że coraz częściej sięgamy po nowoczesne technologie zapewniające niskie koszty eksploatacji. W tym modelu domu całkowicie nie przewidziano możliwości montażu urządzeń...
Studio Atrium
08-11-2011
(12:03:20)
Witam lu, Czy moglabym prosic o przeslanie fotek na maila? Jestem przed budowa wlasnie tego projektu i wszelkie sugestie, podpowiedzi sa mile widziane :) Z gory dziekuje i pozdrawiam
Projekt niemal idealny, minusem jest jednak malutka trzecia sypialnia :(
W tym roku kończę stan surowy. Ktoś jeszcze buduje?
izabella191
03-04-2012
(19:50:00)
Witam, chociaż bryła domu nie powala, zagospodarowanie powierzchni jest idealne i chyba to przeważa szalę decyzyjna dla tego projektu. Mam pytanie. Potrzebuje zagospodarować strych jako...
Studio Atrium
27-10-2011
(10:52:20)
Witam, mam problem, bardzo mi się podoba ten projetk, ale jest problem z jego budową w połdniowych okolicahc krakowa. Największy do kąt nachylenia dach. Czy ktoś wie, gdzie mogę taki dom wybudować?
Ewa
09-12-2012
(19:18:52)